Menu

Project aanmelden?

Let op

Alle projectaanvragen worden beoordeeld op onderwijsrelevantie. Dat betekent dat niet alle projecten door Mamedia uitgevoerd worden, of dat ze mogelijk op een later moment worden uitgezet.

 

Als een project doorgaat, heeft Mamedia naar u een inspanningsverplichting, geen resultaatverplichting. De stagiairs en projectbegeleider / eindredacteur doen hun uiterste best om het project succesvol te laten verlopen. Toch kan het voorkomen dat het eindproduct niet (geheel) aan uw verwachtingen voldoet of dat er hindernissen in het proces optreden. Daardoor is het mogelijk dat u meer tijd, energie of middelen in het project steekt dan vooraf is ingeschat of dat afgesproken deadlines niet worden gehaald.

Onkostenvergoeding

Mamedia rekent per video een vergoeding. Dit hangt af van de moeilijkheidsgraad, tijd en moeite die in een video zit. Ook vragen wij een reiskosten- en materiaalkostenvergoeding indien dit van toepassing is.

 

Project aangemeld?

Binnen 10 werkdagen neemt een contactpersoon van Mamedia contact met u op om uw aanvraag en de verdere werkwijze door te nemen.

 

Project aanmelden

U kunt een project aanmelden door het formulier hiernaast in te vullen. Of door hier te klikken voor de contact pagina.

Formulier

logo

Mamedia zoekt stagiaires! Bekijk de stage pagina

Transformatorweg 28, 1014 AK Amsterdam
Postbus 67003 | 1060 JA Amsterdam