Menu

Het team

member
Freek

Freek moet even zijn draaitafel thuislaten, maar in weekenden gaat hij gewoon door. Naast DJ is hij ook een goede denker als het gaat om items verzinnen. Voorlopig is hij even een Amsterdammer, hij komt namelijk oorspronkelijk uit Zeeland.

member
Meike

Meike houdt ervan (naast fangirlen over Shawn Mendes) om bezig te zijn met het vormgeven. Haar creaties is wat Amsterdammertjes zo herkenbaar maakt. Zonder haar zaten we met niks.

member
Lizzy

Lizzy durft eerlijk te zijn en dat kom zeker van pas om onze ideeën fresh te houden. Je maakt haar erg gelukkig als je ook Disney films kijkt.

member
Isis

Isis kan met haar positieve instelling tegenslagen in het team goed oplossen. Haar enthousiasme voor Amsterdammertjes is erg aanwezig maar let op, waarschuw haar wel voordat ze weer haar Spa rood flesje vergeet.

member
Orlando

Orlando zorgt voor de prive rapsessies tijdens het werk. Een artiest kan je hem net niet noemen aangezien hij vooral publiek trekt voor zijn dansroutines. Een vrolijke en actieve toevoeging voor de groep, of kort gezegd: “smooth boy papi”.

member
Nathan

Nathan is naast erg ijdel ook wel een master in het camerawerk. Hij denkt graag mee over nieuwe ideetjes maar hij voelt zich het meest thuis achter de camera. Hij’s herkenbaar aan zijn heuptasje maar let op, zit NIET aan zijn haar.

member
Bert

Bert is de nieuwste begeleider van Mamedia, een Feyenoorder verdwaald in Amsterdam. Een jonge frisse wind om de studenten goed te begeleiden. Hij weet wat speelt in hun wereld en staat te popelen om ze bij te leren wat hij allemaal weet.

member
Liesbeth

Liesbeth aka de BIGBOSS van het team zorgt en begeleid met creativiteit en doorzettingsvermogen. Ze gaat voor veelzijdige opdrachten voor iedereen want dat is het leukste!

member
Santhi

Santhi is de manager van Amsterdammertjes. Zij zorgt ervoor dat alle leuke items compleet zijn en ready voor de uitzending. Ze is makkelijk aan te spreken en zorgt ervoor dat het serieus blijft en toch gezellig.

member
Alexa

Alexa zorgt ervoor dat er een goed overzicht is van de weekelijkse planning. Een duidelijke en directe manager van het team, en dat hebben w dan ook zeker nodig. Haar liefde voor verzorgingsproducten is dus niet alleen gericht op producten maar ook zorgen voor het team.

member
Bibi

Bibi verzint ideeën voor items om zo te zorgen voor leukste afleveringen. Ze is gemakkelijk te herkennen aan haar kledingstijl, er staat altijd wel een beroemdheid op haar shirt.

member
Dominique

Dominique kan ook hier perfect haar studie in de praktijk uitvoeren, en dit is ook niet de eerste keer dat ze meedoet. Samen met de andere AV studenten zorgt ze voor sicke edits. Ohja en vergeet haar liefde voor FRIENDS zeker niet.

member
Chimène

Chimène houdt zich vaak bezig met het bewerken van de videos om voor de beste content te zorgen. Ze staat bekend om al haar weetjes over het filmen en camera’s. Een echte regisseur zou onder de indruk zijn. Heb je een vraag? GO TO HER!

member
Pascal

Pascal heeft veel over voor zijn stage, zelfs als dat betekent dat hij elke dag in de file moet staan. Zijn liefde voor werken met camera’s komt goed van pas om de leukste items te kunnen schieten. Een goede start om kennis te maken met de tv wereld.

Over ons

Ons team bestaat uit studenten afkomstig van verschillende media-gerelateerde opleidingen uit alle windstreken van ons land. Zij vullen elkaar aan om zo mooie videoproducties tot stand te laten komen. Samen combineren zij hun kennis, jeugdige frisheid en energie.

De videoproducties die Mamedia uitvoert zijn heel divers, dit gaat van promovideo’s tot aftermovies tot narrowcasting en zelf bedachte items. Bij Mamedia krijg je namelijk ook veel vrijheid om je eigen ideeën uit te voeren, dit kan voornamelijk bij ons wekelijkse live tv-programma ‘Amsterdammertjes’.

Heeft u een opdracht zoals bovenstaand beschreven en interesse om samen te werken met Mamedia? Klik dan hier om naar de ‘Samenwerken pagina’ te gaan en vul het contactformulier in.

about-us
logo

Mamedia zoekt stagiaires! Bekijk de stage pagina

Transformatorweg 28, 1014 AK Amsterdam
Postbus 67003 | 1060 JA Amsterdam