Menu

Het team

member
Tom

is onze creatieve vormgever na even nadenken komt hij met de gaafste ideeën om wat te ontwerpen. Tom is heel perfectionistisch en georganiseerd niet alleen op stage is hij heel gedreven maar ook thuis ontwerpt hij het liefst. Soms heeft hij ook nog eens tijd om Anime te kijken tussen al zijn werk door.  

member
Stan

Stan is leergierig maar een zeer reislustige mediaredactiemedewerker voor een opdracht houdt hij er dan ook van om op pad te gaan buiten de deur met een camera in zijn vrije tijd is hij dan ook vaak buiten te vinden of op het honkbalveld. Voor een sportieve opdracht zit je bij Stan goed.

member
Kevin

Kevin is de definitie van the life of the party. Hij gaat graag op pad met zijn oranje auto terwijl hij muziek aan het blasten is. Kevin heeft liefde voor zijn vak en is altijd bereid om op avontuur te gaan met een camera. Hij is sociaal en kan met iedereen overweg. 

member
Kirsten

Kirsten is een geconcentreerde maar vrolijke doorzetter, met een camera in de hand kan ze aan de slag naast dat kisten gek is op k-pop te beluisteren gaat ze ook graag de straat op voor amsterdammertjes om het geluid te regelen, dus voor een lekkere werkdag ga je op pad met kirsten!

member
Justina

Justina is een echte boss woman. Ze is er om alles in controle te houden en is een echte drijfveer voor het team. Ze is supergezellig maar ook een harde werker. Thuis sport ze tot wel vier keer per week en is dus altijd in top shape.

member
Lara

Lara is onze enige echte Adobe expert en maakt dus de gaafste edits. Ze heeft een goed oog voor fotografie en deelt haar kiekjes geregeld op haar Instagram. Ze gaat graag aan het werk en edit video’s als een sneltrein. Lara is er ook altijd om iedereen te helpen.

member
Kai

Kai is een echte creatieveling, hij heeft altijd nieuwe ideeën en plannen. Kai kent geen schaamte en is daarom ook niet bang om zijn ongezouten mening te geven. Hij staat bekend om zijn uitgebreide muzieksmaak en draait geregeld muziek om voor een goede sfeer te zorgen binnen het team.

member
Suus

member
Gijs

Gijs  onze spontane grappenmaker gaat graag de straat op om voorbijgangers aan te spreken met de straatvraag voor amsterdammertjes. Zo kan hij presenteren, filmen en is hij ook nog is eens heel gezellig. In zijn vrije tijd speelt hij graag Minecraft en gaat hij wel eens zeilen. Hij is een avonturier die doelgericht te werk gaat. 

member
Estelle

Estelle houdt van researchen en heeft veel interesses. Zo heeft ze een passie voor  documentaires en aandelen. Als mediaredactiemedewerker weet ze altijd wat er gaande is in de wereld. Estelle gaat in haar vrije tijd graag uiteten en op pad met haar analoge camera. 

member
Cherena

Cherena is een rustige creatieveling die media vormgever is, haar hobbys zijn tekenen, lezen en schilderen. Ze uit haar creativiteit op schoenen en maakt daarmee de tofste creaties, ze wil in de toekomst zelfs schoenen ontwerpen voor grote merken! 

member
Max

Max kunnen we wel omschrijven als de grootste voetbalfanaat die er in Nederland is, Iedere wedstrijd die er is kan max een goed verslag van maken dat komt goed te pas als mediaredactiemedewerker. Geeft max een opdracht en hij gaat vol enthousiasme er mee op onderzoek uit.

Over ons

Ons team bestaat uit studenten afkomstig van verschillende media-gerelateerde opleidingen uit alle windstreken van ons land. Zij vullen elkaar aan om zo mooie videoproducties tot stand te laten komen. Samen combineren zij hun kennis, jeugdige frisheid en energie.

De videoproducties die Mamedia uitvoert zijn heel divers, dit gaat van promovideo’s tot aftermovies tot narrowcasting en zelf bedachte items. Bij Mamedia krijg je namelijk ook veel vrijheid om je eigen ideeën uit te voeren, dit kan voornamelijk bij ons wekelijkse live tv-programma ‘Amsterdammertjes’.

Heeft u een opdracht zoals bovenstaand beschreven en interesse om samen te werken met Mamedia? Klik dan hier om naar de ‘Samenwerken pagina’ te gaan en vul het contactformulier in.

about-us
logo

Mamedia zoekt stagiaires! Bekijk de stage pagina

Transformatorweg 28, 1014 AK Amsterdam
Postbus 67003 | 1060 JA Amsterdam