Menu

Het team

member
Derek

Derek heeft als mediamanager de touwtjes goed in handen. Hij filmt zelf ook graag vooral met zijn drone. Derek beschouwd de wereld dus graag van boven. Met zijn gulle lach geeft hij altijd advies en richting aan de projecten. Plus hij heeft een coole baard.

member
Kai

Kai herken je aan zijn muts, hij zegt dat hij zijn muts gaat vastlijmen wanneer hij zijn diploma heeft gehaald. Kai kan de hele dag brainstormen - zijn ideeën zijn onuitputtelijk. Als hij op dreef is heeft hij zelfs geen slaap meer nodig!

member
Nazli

Nazli alias memequeen is onze AV-ster met top skills op het gebied van productie en het detailleren van concepten. Nazli besmet het kantoor met haar blijdschap en positieve vibes, maar wordt pas echt gelukkig van haar wekelijkse overdosis California sushi rolls!

member
Isabelle

Isabelle is onze social media-goeroe! Ze weet dat aandacht vragen belangrijk is, toch schrikt ze als iedereen haar aankijkt en aan haar lippen hangt. Isabelle is geordend en gaat los bij het bedenken van concepten.

member
Linda

Linda is de allernieuwste toevoeging aan het Mamedia team! Als mediaredactie student mag ze dan druk zijn met mails schrijven en brainstormsessies, maar in haar eerste week durfde ze het ook al aan een Amsterdammertjes aflevering te presenteren!

member
Joost

Joost wil als cameraman de meeste kilometers maken. Hij weet mensen snel op hun gemak te stellen met zijn smile en open blik. Met Joost is er never a dull moment en kun je gezellig lunchen met een stapel tosti’s met currysaus.

member
Isabella

Isabella is de mediamanager voor Amsterdammertjes en druk bezig met het plannen en regelen van de gekste dingen. Ze staat ook graag voor de camera om haar presentatieskills te laten zien. Verder is ze druk bezig met het leegdrinken van ons koffieapparaat.

member
Bert

Bert houdt het graag overzichtelijk als coördinator. Hij is verslaafd aan gamen en spelletjes, hij is een grote fan van Feyenoord. Op de vrijdagmiddag maakt Bert er een gezellige boel van met 30 seconds. Een gezelligheidsfreak dus die je altijd wakker kunt maken voor kaasfondue.

member
Kiek

Kiek is klein maar een gedreven filmer! Ze heeft al een eigen business en verzorgt alle producties tot in de puntjes. Toppers zoals Kiek zijn onmisbaar in het team.

member
Yannick

Yannick is eerlijk en opmerkzaam. Hij is zo hartstochtelijk dat hij net zolang doorgaat totdat hij blij wordt van zijn ideeën en de uitwerking ervan. Yannick houdt ook van Pokemon en Mario kart dat geloof je toch niet!

member
Ryan

Ryan is een gedreven AV’er die later het liefst regisseur van speelfilms wil worden. Met alle skills maakt hij mooie beelden en snelle edits. Het verbaast niemand dat hij een kei is in Mario Kart en Smash Bros.

member
Liesbeth

Liesbeth is een enthousiaste coördinator. Ze sleept projecten binnen, probeert overzicht te houden, ze luistert en is creatief. Liesbeth biedt hulp bij een writers block, saaie dialogen, onaffe edits en een leeg kantoor. Daar plant ze gewoon een boom in die altijd bloeit.

member
Mandy

Mandy zet zich in om mooie beelden te schieten en er mee te editen. Mandy is that strong independent woman die naast haar stage van 40 uur, fanatiek aan fitness doet en zelfs personal trainer wil worden!

member
Fenne

Fenne is een mediamanager die alles strak in de gaten houdt. Fenne is een echte teamplayer maar in zijn vrije tijd stap hij het liefst in een kajak om er in zijn eentje vandoor te gaan. We moeten nog ontdekken waarom Fenne weleens wordt vergeleken met John Snow.

member
Ramon

Ramon is een kei in animeren en muziek maken. Hij is down to earth en praat makkelijk met iedereen. Waar Ramon is wordt het gezellig, dat belooft wat als hij de straat op gaat voor De Straatvraag. Ramon zwakste punt is dat hij geen nee kan zeggen tegen instant noodles.

Over ons

Ons team bestaat uit studenten afkomstig van verschillende media-gerelateerde opleidingen uit alle windstreken van ons land. Zij vullen elkaar aan om zo mooie videoproducties tot stand te laten komen. Samen combineren zij hun kennis, jeugdige frisheid en energie.

De videoproducties die Mamedia uitvoert zijn heel divers, dit gaat van promovideo’s tot aftermovies tot narrowcasting en zelf bedachte items. Bij Mamedia krijg je namelijk ook veel vrijheid om je eigen ideeën uit te voeren, dit kan voornamelijk bij ons wekelijkse live tv-programma ‘Amsterdammertjes’.

Heeft u een opdracht zoals bovenstaand beschreven en interesse om samen te werken met Mamedia? Klik dan hier om naar de ‘Samenwerken pagina’ te gaan en vul het contactformulier in.

about-us
logo

Mamedia zoekt stagiaires! Bekijk de stage pagina

Transformatorweg 28, 1014 AK Amsterdam
Postbus 67003 | 1060 JA Amsterdam