Menu

Het team

member
Kevin

Kevin gaat graag op pad met de camera.  Hij legt makkelijk contact en is een gezelligheidsmens dit komt goed van pas bij ons tv-programma Amsterdammertjes. Hij houdt wel van een huisfeestje… bij nacht de man bij dag de man! 

member
Justina

Justina is een gezellige krachtpatser. Als mediamanager is ze straight to the point en nooit saai. Je kan met haar lachen maar serieus aan het werk is ook geen enkel probleem. She is a real workout lady want ze gaat drie keer per week naar de gym! 

member
Linda

Linda is een gedreven mediaredactrice die veel voor elkaar krijgt. Haar vrolijkheid is aanstekelijk. Af en toe is ze een béétje chaotisch, ondanks dat weet ze wat ze wil. Een uitdaging gaat ze niet uit de weg haar motto is dan ook “living on the edge!” 

member
Jay

Jay is onze animatie specialist. Als hij even nadenkt komt hij met een golf aan ideeën. Jay is hulpvaardig goed georganiseerd en van alle markten thuis, hij werkt ook graag mee in de evenementen techniek. Voor een Japanse curry kunnen we hem altijd wakker maken.  

member
Guusje

Guusje heeft een voorliefde voor fotografie en vormgeving. Ze is een echte doener met oog voor detail. Ze houdt van uitdagingen maar liever niet ‘s ochtends vroeg… deze teamspeler geeft oprecht advies ook op het gebied van fashion. 

member
Tristan

Tristan barst van de positieve en energieke ideeën. Voor de Amsterdammertjes gaat hij graag de straat om mensen uit te horen met zijn vragen. Hij is avontuurlijk en reislustig ingesteld. Op Instagram scrolt hij graag door wijze qoutes. 

member
Liesbeth

Liesbeth houdt een oogje in het zeil en zorgt ervoor dat er opdrachten binnen komen. Je kunt haar omschrijven als een lief en creatief persoon met een luisterend oor. Ze is eigenlijk een echte gezondheidsfreak… (van haar kunnen wij nog wat van leren!) 

member
Anne

Anne is nieuwsgierig en vraagt honderduit om achter leuke details te komen. Ze heeft een lichte sportverslaving en daarom is het ook niet zo vreemd dat ze actie wil in Amsterdammertjes. Ze is hulpvaardig en zou ook je personal shopper willen zijn.  

member
Emma

Emma is een spring in het veld met een positieve vibe. Geef haar een camera en ze is in haar element, haar edits zijn vet en smooth. Ze houdt zich graag bezig met fashion en muziek. Voor leuke creaties kunnen we dus bij Emma terecht!  

Over ons

Ons team bestaat uit studenten afkomstig van verschillende media-gerelateerde opleidingen uit alle windstreken van ons land. Zij vullen elkaar aan om zo mooie videoproducties tot stand te laten komen. Samen combineren zij hun kennis, jeugdige frisheid en energie.

De videoproducties die Mamedia uitvoert zijn heel divers, dit gaat van promovideo’s tot aftermovies tot narrowcasting en zelf bedachte items. Bij Mamedia krijg je namelijk ook veel vrijheid om je eigen ideeën uit te voeren, dit kan voornamelijk bij ons wekelijkse live tv-programma ‘Amsterdammertjes’.

Heeft u een opdracht zoals bovenstaand beschreven en interesse om samen te werken met Mamedia? Klik dan hier om naar de ‘Samenwerken pagina’ te gaan en vul het contactformulier in.

about-us
logo

Mamedia zoekt stagiaires! Bekijk de stage pagina

Transformatorweg 28, 1014 AK Amsterdam
Postbus 67003 | 1060 JA Amsterdam